Isporuka & Preuzimanje

Ukoliko poručite više od 3 artikla, ili ostvarite kupovinu veću od 20.000,00 rsd, svi artikli će biti dostavljeni o našem trošku.

Opcije za isporuku i preuzimanje

Svi proizvodi poručeni putem www.e-mobilni.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 2 do 3 radna dana od prijema porudžbine, kurirskim službama city expres, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili uplatnicom preko računa.

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve porudžbine sa više od 3 (tri) artikla. Ako je količina proizvoda u jednoj porudžbini manja od 3 artikla,  isporuka se naplaćuje po trenutnom cenovniku kurirske službe (City Express). Promenljivi troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe.

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08h do 14 h. Pošiljke koje predamo u petak  biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 0603636652 ili putem forme na stranici kontakt.

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt  kurirske službe.

Isporuka u inostranstvo:

Ako je Vaše prebivalište na adresi koja se nalazi van teritorije Srbije, artikle iz naše ponude isporučujemo putem Post express. Vreme dostave pošiljke je do 25 radnih dana.  Trenutno postoji mogućnost dostave u inostranstvo samo u određenim državama kojima dostavlja Post express,odnosno Pošta Srbije. Plaćanje poručene robe moguće je isključivo elektronskim putem, u lokalnoj valuti Republike Srbije. Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije .Troškovi dostave u navedene države, se naplaćuju po važećom cenovniku.

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.

1. Poručite proizvod i izaberite način preuzimanja

2. Dobićete potvrdu o uspešno izvršenoj porudžbini

3. Ukoliko je u pitanju kurirska služba, sačekajte da porudžbina stigne do Vas

4. Preuzmite Vašu pošiljku

Male pošiljke

Standardna isporuka u roku od 3-5 dana

Porudžbine od 3 ili više artikala: Dostava ili lično.

BESPLATNO

Porudžbine do 3 artikla: Dostava ili lično

400,00 rsd

Dostava u 24h

Dostava u 24h za porudžbine primljene do 09.00

450,00 din

Važi samo radnim danom

Na šta se odnose male pošiljke? Sve što je do 2kg težine i manje od 25cm x 25cm gabarita, smatra se malom pošiljkom.

Velike pošiljke

Standardna isporuka 2-3 dana

Dostava svakog radnog dana od 08-17. Poručujete bilo kada:

600,00 rsd

Zakazivanje isporuke u određeno vreme dogovarate sa kurirom.

Dostava u 24h

Dostava u 24h kurirskom službom. Poručujete do 09.00:

600,00 rsd

Isporuka na teritoriji Beograda u 24h

500,00 rsd

U velike pošiljke spadaju sve pošiljke teže od 2kg ili dimenzija do 60cm x 60cm

Pravo na odustajanje

Kupac ima pravo da vrati proizvod kupljen po ugovoru na daljinu, u roku od 14 dana.

Oštećeni proizvodi, ili proizvodi kojima je oštećena ambalaža takođe podležu pravu na odustajanje, ali će vrednost povraćaja biti umanjena za procenjeni gubitak na vrednosti proizvoda.

Povraćaj novca se realizuje u roku od 5 radnih dana od trenutka prijema proizvoda

Proizvod ne može biti vraćen ukoliko neka od navedenih stavki nije ispunjena:

  • Ukoliko nedostaje bilo koji deo proizvoda;
  • Ukoliko ne postoji fiskalni račun na kome se vidi da je proizvod kupljen na portalu e-mobilni.rs;
  • Pismene garancije (ukoliko je dostavljena kupcu uz proizvod);
  • Popunjen formular "pravo na odustajanje".

ČPP

Moja porudžbina još nije stigla!

Prilikom svake porudžbine dobijate potvrdu na mail i porudžbenicu. Prilikom slanja paketa, stići će Vam i obaveštenje kojom kurirskom službom je paket poslat, kao i broj pošiljke. Ukoliko pošiljka ne stigne u dogovoreno vreme, potrebno je da kontaktirate kurirsku službu kojom je paket poslat, i na osnovu broja pošiljke proverite gde se nalazi Vaš paket.

Da li isporučujete praznicima?

Paketi sve isporučuju svakim radnim danom. Ukoliko je neki praznik radni dan, pošiljke će biti poslate. U suprotnom, biće poslate prvog sledećeg radnog dana.
Isporuke na teritoriji Beograda vrše naši kuriri koji proizvode isporučuju i praznicima.

Da li dostavljate u moje mesto?

Dostava u veće gradove i mesta se obavlja svakodnevno. Dostava u manjim mestima nekada ima ograničenja na jedan ili dva radna dana u toku nedelje. Poželjno je da pre porudžbine proverite dinamiku isporuke za Vaše mesto.

Da li je moguća isporuka sledećeg dana?

Isporuka sledećeg dana je moguća ukoliko ste proizvod poručili najkasnije do 09.00h, ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda, ili ukoliko kurirska služba dostavlja u Vaše mesto svakodnevno. Poželjno je da pre porudžbine proverite mogućnost dostave u 24h. 

Da li moram lično preuzeti pošiljku od kurira?

Sve pošiljke se isporučuju lično osobi koja je naznačena kao primalac. Ekskluzivno možete u dogovoru sa kurirom najaviti da će paket preuzeti druga osoba na navedenoj adresi, kada Vas kurir bude kontaktirao.

Potrebna Vam je pomoć?

  • 060 36 36 652
  • Telegram
  • Email:info@e-mobilni.rs

Pratite nas