Posetite našu maloprodaju

Možete preuzeti Vašu porudžbinu, proveriti trenutne akcije ili ostaviti Vaš uređaj na servis.

Prodaja

Mesto preuzimanja

Servisni centar

Prodaja rezervnih delova i opreme za mobilne telefone

Pored online prodavnice na kojoj se trenutno nalazite, možete nas posetiti i u našoj maloprodaji. U maloprodaji možete pronaći opremu i delove za najnovije modele telefona, punjače, kablove, slušalice, držače, stalke, tripode i alate neophodne za popravku elektronike, ponajviše mobilnih telefona i računara.

Lokacija

Zašto na Vračaru?

Kada smo tražili najbolju lokaciju za maloprodaju, nekako se sam izdvojio jedan od najstarijih delova Beograda. Smatrali smo da Vračar ima svoju dušu, i da je najbolje mesto povezati istoriju i budućnost. Obzirom da priličan broj klijenata želi lično da preuzme poručene artikle, pored maloprodaje, Novopazarska 8 je idealno mesto i za preuzimanje porudžbina. Lako je pristupačno iz svih delova grada, kupci iz unutrašnjosti lako mogu doći do nas zbog blizine autoputa, u svim ulicama se nalaze parking mesta, ali smo i okruženi autobuskim i trolejbuskim stajalištima, tako da možete koristiti bilo koje prevozno sredstvo.

Kupovina

Artikle iz maloprodaje, kao i poručene artikle, možete preuzeti i platiti na licu mesta. Plaćanje je moguće gotovinom, čekovima građana i karticama (Master card, Visa, Dina). Takođe je moguće plaćanje i uplatom na račun, da li kao fizičko lice ili kao pravno. Sve artikle poručene preko shop-a do 12h, u najvećem broju slučajeva možete preuzeti u toku istog dana. Vreme preuzimanja zavisi od toga da li se artikli nalaze na stanju u našem magacinu, ili moramo poručiti od uvoznika. Svakako, tu informaciju možete dobiti od naših prodavaca, ili u trenutku kupovine na online prodavnici.
U maloprodaji možete pronaći rezervne delove za mobilne telefone, kao što su ekrani, baterije, zvučnici, konektori i sl, za veliki broj novijih modela. Od opreme na licu mesta možete kupiti futrole, stakla, slušalice (žične i bežične), punjače i kablove (originalne i kvalitetne kopije), BlueTooth zvučnike, zaštitnu opremu, tripode, selfie stick-ove, držače i još mnogo mnogo toga.
Zastupljeni su delovi i oprema za sve renomirane brendove: Samsung, Apple (Iphone), Huawei, Xiaomi, Nokia, Sony, HTC, Lenovo, LG, Realme, Vivo, Alcatel ...

Servis

 Na istoj adresi, Novopazarska 8, možete ostaviti i Vaše uređaje na servis. Mobilni telefon, televizor ili računar, koji god kvar ili uređaj da je u pitanju, možete očekivati da će biti popravljen u veoma kratkom roku po najpovoljnijoj ceni.