Servis i popravka elektronike

Kod nas možete servisirati Vaše uređaje najbrže i najkvalitetnije.

Popravljamo mobilne telefone, računare (desktop & laptop) i televizore.

Servis mobilnih telefona, računara i televizora

Servis mobilnih telefona

Servis mobilnih telefona je naša usko specijalizovana grana. Bavimo se servisiranjem telefona poslednjih 20 godina, i stečeno iskustvo se najviše ogleda u kvalitetu naše usluge.
Servis telefona je odavno prestao da bude puko menjanje delova. Kako se razvijalo tržište mobilnih telefona, tako je rastao broj i neočekivanih kvarova i “bagova”.
Noviji modeli telefona dolaze na tržište nedovoljno testirani. Naprimer, iphone 12 ima velikih problema sa zvučnicima, gde je nekada potrebno raditi popravku, pa i zamenu, nekoliko puta godišnje. Na Samsung telefonima A serije je čest problem sa FPC konektorima ili main flex kablovima. Sve to je posledica izbacivanja novih modela telefona kao na traci, u želji da se isprati sve veća potražnja za novim modelima i inovacijama.
Upravo iz toga razloga, servis telefona je postao priliččno zahtevniji. Kada na servis stigne telefon sa oštećenim ekranom, logično je zameniti drugim. Međutim, na skupljim modelima telefona, nekada je jeftinije, pa i preporučljivije zameniti staklo touch screen-a. U tom slučaju Vaš telefon zadržava originani ekran i touch, a menja se samo staklo. Postupak je jeftiniji, ali na žalost, nije isplativ za jeftinije modele, jer je sam postupak zamene prilično zahtevan, samim tim i skuplji. Iz toga razloga, za jeftinije modele preporučujemo zamenu.
U slučaju kada telefon ne puni zbog oštećenja konektora, potrebno je solidno poznavanje elektronike, mikroskop i elektroničarski alat da bi uspešno zamenili neispravan deo, a da se ne uništi ostatak elektronike.
Upravo iz navedenih razloga, iskustvo i znanje servisera je više nego bitno. Nudimo Vam kvalitetan servis, sa garancijom na sve naše usluge i rezervne delove, bez razlike. Cene servisa su prihvatljive i prilagođene uslovima u kojima živimo, a naši serviseri Vam stoje na usluzi i u postservisnom periodu.

Servis računara

Servis računara je pokrenut još početkom veka, kada su računari počeli naglo da prodiru na naše tržište. Servis je oformljen prvenstveno za sklapanje konfiguracija koje bi mogle da pruže maksimum, jer je kuppovina računara tih godina bila prilična investicija. Iz samog konfigurisanja je nastao i servis, koji je predstavljao jeftiniji način vračanja računara u život o zamene delova. Od tih dana na ovamo, računari su se umnogome promenili, kako od načina funkcionisanja, do elektronike i novijih čipova. Ubrzali su se, smanjili, i postali neophodni. Svakako, popravke matičnih ploča, grafika i napajanja, je uvek ostalo jedno od poželjnijih rešenja. Reinstalacija sistema i pratećih programa je nešto što nikada neće izgubiti na potražnji.
Naš servis Vam nudi kompletnu uslugu servisa računara, od popravke elektronike i hardware-a, do reinstalicije sistema i software-skih rešenja. Koji god problem da imate, na pravom ste mestu.

Servis televizora

Nekada su flat televizori bili vrhunac kućne zabave. Danas je to normalan deo nameštaja. Kao i kod računara i telefona, televizori su postali tanji, lakši i jeftiniji, ali se nekako i lakše kvare.
Nije retka pojava na našim prostorima da televizora od svih funkcija ima samo zvuk. Ako se malo zagledate, primetićete obrise slike u tami ekrana. Ovo je možda i najčešći kvar na televizorima, kada pozadinsko osvetljenje prestane da radi, a cena popravke zavisi od kvaliteta ugrađenih delova (kopija – original).
 Često pitanje je i isplativost popravki, obzirom da se televizori prodaju i za 10.000 dinara. Odgovor je u želji kupca i vrsti kvara. Znajući sve navedeno, način rada našeg servisa je da prvo odradimo dijagnostiku kvara, procenimo vrednost popravke, i u dogovoru sa klijentom odlučimo da li je popravka isplativa ili ne. Da ne bi bilo nedoumica, odlučili smo da dijagnostika kvara uvek bude besplatna.

Ne želite dugo da se odvajate od Vašeg uređaja?

ZAKAŽITE SERVIS

I koristite Vaš uređaj istog dana