OPREMA KOJU VOLITE

Promocije

Promocije

Ponosni smo da Vam predstavimo novinu na našem shop-u.

Odeljak promocije je napravljen sa željom da među prvima predstavimo nešto novo na našem tržištu, ili nešto što nije bilo u standardnoj online prodaji na našim prostorima.

Svedoci smo da se pojavljuju novi brendovi i novi artikli na mesečnom nivou. Pre nego što se pojave u prodaji, pa i u mesecima nakon toga, niko ne zna kakav je kvalitet tih proizvoda, kako se koristi i da li su uopšte u kategoriji, kvalitetu i funksionalnosti koja se prikazuje u ponudi. Da bi znali šta prodaje, veliku većinu proizvoda na promociji smo lično testirali, ne bi li odlučilli da li je potrebno o poželjno da se nađu u prodaji kod nas.

Takođe, na promociji nećete videti samo nove brendove, već i proizvođače i artikle koji su već poznati i priznati, kao što je recimo Samsung. Odučili smo da se nađu u promociji zbog ponude koja je aktuelna, a vrlo često to može biti pristupačna cena, pretprodaja ili slično.

U našoj promociji možete pronači novine koje su se tek pojavile ili će se pojaviti u kratkom roku, artikle koje do sada nigde niste viđali, pa čak i proizvode koje smo do sada gledali samo u filmovima.

Pijavite se za naš newsletter, ili proveravajte naše promocije. Očekuju Vas, ne samo iznenađenja, već i vredni pokloni i popusti.

Dobrodošli u e-mobilni.rs promocije.